Veelgestelde vragen

Om onduidelijkheden te voorkomen zijn hieronder de veelgestelde vragen beantwoord. Mochten er desondanks nog onduidelijkheden zijn dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.

  • Alle voertuigen die u via DLA24.com koopt worden geleverd met een Nederlands kenteken. Zo bent u er altijd zeker van dat een registratie in Nederland mogelijk is en dat het BPM-bedrag betaald is.

  • Een deel van onze aangeboden auto's is geïmporteerd uit andere EU Landen. U heeft op deze auto's de Europees geldende fabrieksgarantie, hierdoor kan het zijn dat de auto wordt uitgeleverd met buitenlandse serviceboekjes. Voor nieuwe auto's geldt dat wij deze proberen uit te leveren met een Nederlands instructieboekje. Vraag uw contactpersoon met welke documentatie de auto zal worden uitgeleverd.

  • De auto’s op onze website zijn op voorraad en direct leverbaar. Vraag uw contactpersoon naar de exacte levertermijn.

  • DLA24.com verkoopt uitsluitend aan wederverkopers of leasemaatschappijen. Om u te ontzorgen zijn de getoonde prijzen rijklaar incl. poetsen, matten en brandstof. (excl. transport)

  • Elke auto heeft een Europese typegoedkeuring. Deze typegoedkeuring is voertuig afhankelijk. Derhalve kan het zijn dat bepaalde specificaties van voertuigen afwijken van de Nederlandse uitvoering. Heeft uw klant een specifieke wens m.b.t. bijvoorbeeld het trekgewicht neem dan contact met ons op voor de juist specificaties. Eventuele afwijkingen t.o.v. Nederland proberen wij altijd te vermelden.

  • DLA24.com kan door haar uitgebreide netwerk meerdere merken aanbieden. Alle auto's die DLA24.com levert hebben een Europese typegoedkeuring en worden geleverd met Nederlands kenteken.

  • De prijzen die u door DLA24.com worden aangeboden zijn excl. transport. De auto's dienen in Hengelo afgehaald te worden. Daarnaast heeft DLA24.com dagelijks contact met transporteurs en is het mogelijk om auto's snel en eenvoudig op locatie te leveren. Kijk hier voor meer informatie onder het kopje 'Transport'. 

  • DLA24.com heeft geen eigen showroom. Natuurlijk is het in overleg wel mogelijk om de door DLA24.com aangeboden auto's te bekijken.