Waarom DLA24.com

Competitieve prijzen
Omdat DLA24.com beschikt over een uitgebreid netwerk zijn wij altijd op de hoogte van de actuele prijzen in de markt. Hierdoor kan DLA24.com u altijd een competitieve prijs aanbieden.

Kwalitatief goede producten
DLA24.com levert uitsluitend nieuw of jong gebruikte auto's. Daarnaast is de afkomst van deze auto's altijd bekend. Om deze redenen kan DLA24.com u voorzien van kwalitatief goede producten.

Gevarieerd aanbod
Door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk kan DLA24.com u voorzien van een zeer gevarieerd aanbod.

 

Betrouwbaarheid

Betrouwbare partner
Door onze jarenlange kennis en ervaring en ons uitgebreide netwerk kan DLA24.com als betrouwbare partner worden beschouwd.

Correcte afhandeling van documentatie
Juiste documentatie is tegenwoordig zeer belangrijk. Daarom zorgt DLA24.com altijd voor een correcte afhandeling van documentatie.

Afspraken die nagekomen worden
Voor DLA24.com is het belangrijk om afspraken na te komen. Op deze manier wil DLA24.com samen met u bouwen aan een langdurige relatie.

Transport

Ophalen of levering op locatie
DLA24.com biedt u de mogelijkheid om uw gekochte auto op iedere gewenste locatie in Nederland af te laten leveren. De auto kan binnen enkele werkdagen op locatie geleverd worden, vraag uw contactpersoon voor meer informatie. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw auto op het gewenste moment bij ons in Hengelo op te halen.

Flexibel
De klant staat op nummer één bij DLA24.com. Daarom zullen wij ons altijd zeer flexibel opstellen en een passende oplossing voor u zoeken.